Herhaling’s lessen.

Beste Leden,

Gelukkig mogen we weer les gaan geven! Na een lange tijd van afwezigheid hopen wij als bestuur natuurlijk dat jullie weer met veel enthousiasme gaan meedoen met de herhalingslessen.

Gezien de huidige beperkingen i.v.m. Corona gaan de lessen er wel iets anders uitzien. Er is door onze kaders een planning gemaakt.De lesstof is verdeeld in 3 onderdelen. De leden moeten tijdens dit seizoen alle drie de onderdelen volgen om hun diploma te kunnen verlengen. Hiervoor zijn er in dit najaar 18 avonden ingepland.

Op elke avond zullen 2 groepen van maximaal 8 personen de les kunnen volgen.

Op maandagavond van 20:00u tot 21:00u en van 21:15u tot 22:15u.

Op donderdagavond van 19:00u tot 20:00u en van 20:15u tot 21:15u.

De leden moeten zich aanmelden voor deze lessen. Hierbij geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Om je aan te melden voor de verschillende lessen wordt het programma DE DATUMPRIKKER gebruikt.

Hou je mailbox dus goed in de gaten, het kan zijn dat deze mail in de spam folder beland!

Met vriendelijke groet,

Bestuurslid EHBO Hoogerheide.