• Rabo ClubSupport

Beste relatie,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Zuidwest-Brabant hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Naam: EHBO-vereniging Hoogerheide
    Bestedingsdoel: Aanschaf van extra reanimatiepop(pen)
    Bedrag: € 383,40

Deze financiële bijdrage maken wij binnenkort over naar NL26RABO0122989767 zoals opgegeven bij de inschrijving. De volledige uitslag vind je terug op onze website.

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!
    Speciaal voor EHBO-vereniging Hoogerheide hebben we een persoonlijke video gemaakt. Bekijk deze via onderstaande oranje button en deel de video via jullie website, social media of WhatsApp.

Wij wensen EHBO-vereniging Hoogerheide veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Rabobank Zuidwest-Brabant
    Afdeling Marketing, Communicatie & CoöperatieBeste relatie,
  • Een bedankje voor alle vrijwilligers.

IMG_20190206_183218
    IMG_20190206_183229

Een bedankje voor alle vrijwilligers, die ondersteuning hebben gegeven bij de evenementen van het afgelopen seizoen jaar 2019. Het was een gezellig avondje met eten en drinken.

Dank jullie wel.

Het was een geslaagde avond.